Saturday, May 2, 2009

Colic

21 comments:

  1. gile la bro..smart2..ble ko buat nyh?..serius aku ske gle..Two thumbs up!

    ReplyDelete
  2. thanx bro! aq buat ni lpas final asesment ari tu laa..bsan nk mnnggu paper..

    ReplyDelete
  3. woit smart doh...
    bpe nk jual????
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. aku salute kat iba ni.cepat giler dia maju dlm setahun ni je..jelas mutu bakat dia di situ(bukan bakat si muthu).umpama kuku wolverine..sekali kuar je..peh..aku kagum dude,aku kagum..kalau aku ada anak,yg nombor satu aku letak nama leonardo da vinci,yg no dua aku letak nama iba mengenangkan ketokohan beliau..

    kwn aku ni....

    ReplyDelete
  5. Iba Bin Hamidi? ummm...(comfuse)..time ksih smua..aku sgt trharu..ini laa kli prtma aku dpt pujian drpd otai2 yg slama ni mnjdi bhn kjian aku..ummm.. toche2!!

    ReplyDelete
  6. ....aku paling suker work nie..weh...aku pown nak blajar gak ar kat ko nnty...

    SMART SIOT...

    ReplyDelete
  7. mekanikal skeleton - um..sbnrnye ni sbg koleksi aq je..xtrfkir lak nk jual..haa

    Cik queen - aq bkn pndai sgt nk ajr org ni..tp bleh r skit2..pe2hal thanx!!

    ReplyDelete
  8. midi x abeh2 ngan wolverine..ltak je lah mohd Logan Ibaverine Bin Hamidi..

    ReplyDelete
  9. woooooh...
    smat2..
    kene ak ko lukese nh..
    glo babi jadi..
    bleh a aja ak..
    huhuhuhu..
    i realy perpet lorh..
    wa caya a sme lu...

    ReplyDelete
  10. Artwork yang ini gua respek kat ko bro..
    Elemen mistik tapi tak keterlaluan.. Sesuai buat cover buku ni.. Kebetulan manuskrip yang gua tengah buat bersesuaian dengan artwork ko ni..

    Bagus.. Keep it up..!!

    ReplyDelete
  11. cerpelai - thank u very3 much bro!!

    Oren - bro, thnk u byk2 krne sudi komen
    work aq...sgla pjian & kritikn sgt..
    brhrga bg aq yg bru nk blajr ni...
    toche2!!

    ReplyDelete
  12. work ko yg ni memag best,smart!go lg bro!!boleh hajoh haku nti

    ReplyDelete
  13. Bro sapek - Thank q byk2.. mung r inspirasi aku all da time!!

    ReplyDelete
  14. skali tgk work ni teringat kt peristiwa mlm jumaat waktu iba duk lukis,tiba2 ada smthing kt tgkap..hahahahaha

    ada...................
    seram tapi best..
    -good work bro-
    wat work byk2 lg,aku tahu ko akan bjaya mletakkan name besut diatas..heheheh

    ReplyDelete
  15. emmmm...
    gler seram la u nyer lukis nie...
    if mlm2 sure t'mimpi2...
    so keep it up...
    nice work...

    ReplyDelete
  16. mizz shieda: thanks byk bk sdi comen...

    ReplyDelete

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.